img

Sambla Plus -jäsenyyden ehdot

1. Tietoa Sambla Plus -palvelusta

Sambla Plus (”Plus-palvelu”) on Sambla Oy:n, Y-tunnus 2871818-8, tarjoama palvelu, johon voit halutessasi liittyä jäseneksi. Jäljempänä Sambla tarkoittaa Sambla Oy:tä.

Plus-palvelun tarkoituksena on, että jäsenet saavat Samblan toiminnan puitteissa tietoja ja tarjouksia lainoista, vakuutuksista ja muista yksityishenkilöille tarjottavista rahoituspalveluista ja tuotteista.

Liittymällä Plus-palvelun jäseneksi hyväksyt, että näitä jäsenyyden ehtoja sovelletaan sinun ja Samblan väliseen suhteeseen Plus-palvelun osalta. Voit saada jäsenyyttäsi koskevia tietoja myös ottamalla yhteyttä osoitteeseen plus@sambla.fi tai soittamalla numeroon +358(0)942456000.

2. Ilmainen jäsenyys

Plus-palvelun jäsenyys on vapaaehtoista ja maksutonta. Liityt jäseneksi hyväksymällä Sambla Plus -palvelun ehdot tilatessasi palvelun, jota tarjotaan Sambla-tavaramerkin alla. Plus-palvelun jäsenyys myönnetään vain yli 18-vuotiaille.

3. Edut

Plus-palvelun tarkoituksena on tarjota jäsenille tasokkaampaa palvelua sekä tietoja ja tarjouksia, jotka saattavat kiinnostaa jäseniä. Plus-palvelun jäsenenä saat muun muassa

  • Plus-palvelun uutiskirjeen, jossa on henkilökohtaista taloutta koskevia vinkkejä, korkeintaan kolme kertaa viikossa
  • pääsyn Plus-palvelun puhelimitse annettavaan lainatukeen, jossa voit esittää kysymyksiä ja saada henkilökohtaista palvelua lainoihisi liittyvissä asioissa
  • taatun korkean palvelutason koko hakuprosessin ajan lainojen ja vakuutusten välitykseen liittyvissä Samblan peruspalveluissa, mikä lisää hakemuksen hyväksymisen mahdollisuuksia
  • mukautettua markkinointia ja tarjouksia, joiden Sambla uskoo kiinnostavan sinua. Nämä tarjoukset voivat koskea Sambla Oy:n ja sen konserniyhtiöiden palveluita, joita tarjotaan Sambla-tavaramerkin alla, sekä Samblan yhteistyökumppaneiden tarjouksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Plus-palvelun tiedot, tarjoukset ja edut voidaan lähettää sinulle postin, sähköpostin, tekstiviestin, puhelimen tai muiden digitaalisten kanavien välityksellä.

4. Henkilötietojen käsittely

Tietosuojaselosteessamme (saatavilla verkkosivustollamme) selitämme, miten Sambla kerää ja käsittelee henkilötietojasi Plus-palvelun yhteydessä ja yleisesti ja millaisia henkilötietojen käsittelyyn liittyviä oikeuksia sinulla on. Käsittelemme henkilötietoja Plus-palvelun puitteissa niin kauan kuin jäsenyytesi on voimassa. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojaselosteesta, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@sambla.fi.

5. Voimassaoloaika

Jäsenyys on voimassa toistaiseksi, ja kumpikin osapuoli voi irtisanoa sen ilman irtisanomisaikaa. Voit milloin tahansa irtisanoa Plus-palvelun ottamalla yhteyttä osoitteeseen plus@sambla.fi, soittamalla numeroon +358(0)942456000 tai painamalla jokaisessa sähköpostissa ja tekstiviestissä olevaa peruutuslinkkiä.