img

Korkokatto

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäsopimuksen ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€.

Selvitä mikä korkokatto tarkoittaa
Kilpailuta lainat netistä
Laina tilille jo samana päivänä

Lainojen yhteydessä puhutaan paljon korkokatosta. Mikä on korkokatto ja miten se toimii? Lue tämä sivu ja opi.

Vakuudettomien lainojen korkokatto on Suomen valtion tapa rajoittaa lainojen korot tiettyyn maksimiin. Näin valtio pyrkii vähentämään ylivelkaantumista.

Vakuudellisissa lainoissa, kuten asuntolainoissa, on niin ikään mahdollista saada lainalle korkokatto, mutta se ei ole valtion määrittämä vaan pankin tai rahoitusyhtiön lisämaksullinen tuote. Molemmissa tapauksissa tarkoituksena on estää se, että korko ei nouse yli sovitun maksimin aiheuttaen näin taloudellisia ongelmia.

Luottojen korot sidotaan yleensä esimerkiksi Euriboriin, joka oli pitkään nollilla tai jopa miinuksella. Euriborin noustessa nousevat myös suomalaisten lainojen korot.

Nyt on hyvä aika ottaa lainaa

Vuosisadan alussa nähtiin ennätysvelkaantumista pikavippien avulla. Tekstiviestilainat tekivät elämästä helppoa, mutta taloudenhallinnasta vaikeaa.

Suomen valtio päätti lopettaa velkaantumisen kierteen etenkin nuorten keskuudessa luomalla rajoitustoimia ja näin syntyi vakuudettomien luottojen korkokatto.

Vakuudettomien lainojen korkokatto on lähtökohtaisesti 20%.

Korkokatto määrittää ainoastaan nimelliskoron sallitun maksimin, joten luoton todellinen vuosikorko voi nousta sen yli kulurakenteesta riippuen. Lainaa ei siis kannata valita pelkän nimelliskoron perusteella vaan ottaa huomioon lainan todelliset kulut.

Mikäli uuden lainan ottaa alemman korkokaton voimassaolon aikana, saa halvemman luoton. Näin ollen vuoden kolme ensimmäistä vuosineljännestä ovat hyvä aika kilpailuttaa lainat ja vaihtaa kalliit lainat edullisempiin.

Lainojen kilpailutus on helppoa Samblalla. Lue seuraavasta kappaleesta miksi se kannattaa.

Samblan valitseminen säästää rahaa

Sambla on palvelu, joka on luotu auttamaan asiakkaitaan. Sen käyttäminen on helppoa ja täysin maksutonta, sillä Sambla saa rahansa yhteistyökumppaneiltaan, joiden lainoja se tarjoaa.

Samblan valitseminen säästää paljon aikaa ja rahaa, sillä mikäli luoton tarve on todellinen, löytää itselle parhaan ja edullisimman lainan Samblan avulla vain muutamalla klikkauksella.

Sambla on parempi kuin kalliin pikavipin valitseminen, sillä saat aina sopivimman lainan parhailla ehdoilla. Pystyt valitsemaan sen palveluntarjoajan, joka tarjoaa sinulle riittävästi joustoa ja edullisimman koron.

Lainan hakeminen Samblan palvelua käyttäen ei vie aikaa tai vaivaa, sillä Sambla hoitaa kaiken puolestasi. Lue seuraavasta miksi ja miten Sambla pystyy tähän kaikkeen.

Samblan yhteistyöverkosto on mittava

Sambla on lainanvertailupalvelu, joka ei myönnä omia lainoja vaan joka kerää suomalaisille suunnatut vakuudettomat lainan yhden katon alle tarjoten parhaat lainatarjoukset juuri kyseiselle hakijalle. Kyseessä ei siis ole lainallistaus tai yleinen vertailu, vaan tarjoukset pyydetään aina kaikilta yhteistyökumppaneilta hakijan tietojen pohjalta.

Samblan yhteistyöverkosto on poikkeuksellisen mittava ja sisältää suomalaisia ja Suomessa toimivia ulkomaalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Sen tarjoukset ovat vertailukelpoisia, sillä lainoista tulee aina ilmoittaa nimelliskoron lisäksi myös todellinen vuosikorko.

Sambla mahdollistaa lainojen kilpailutuksen ja hakemisen nopeasti ja turvallisesti suoraan netissä. Lainan saaminen on nopeaa ja helppoa ja asiakas saa aina itselleen parhaan lainan.

Samblan lainoja koskee Suomen valtion korkokatto, joten asiakas voi olla aina varma, että Samblan lainan korko ei nouse sen yläpuolelle. Voitkin hyödyntää koronapandemian aikaisen väliaikaisen korkokaton myös Samblan lainoissa ja saat näin parhaan hyödyn itsellesi!

Lainan saaminen on nopeaa

Lainan saaminen Samblan kautta on erittäin nopeaa, sillä Sambla hoitaa paperityöt puolestasi ja säästyt konttoreissa jonottamiselta. Samblalla on hyvän yhteydet kaikkien yhteistyökumppaneidensa suuntaan ja näin ollen saat lainatarjoukset ikään kuin pikareittiä pitkin.

Samblan avulla voit saada lainan tilillesi jo muutaman päivän sisällä hakemuksen tekemisestä. Sen mahdollistaa se, että lainatarjoukset saavuttavat sinut yleensä jo saman päivän aikana ja rahat saapuvat tilille yleensä jo yhdessä pankkipäivässä.

Vakuudettoman lainan saaminen ei ole koskaan ollut näin nopeaa ja Samblan avulla pikavipit ovat historiaa, sillä Sambla pystyy toimittamaan rahat niin nopeasti, että pikavipeistä ei saa enää sitä etua mikä niillä on joskus ollut.

Sambla tarjoaa kilpailukykyiset luotot nopeasti. Parasta siinä on kuitenkin se, että saat aina useamman lainatarjouksen, joista voit valita ja näin ollen olet valmis tekemään oikean päätöksen nopeasti.

Sambla tekee arjen rahahuolien ratkaisusta historiaa, sillä vakuudetonta luottoa korkokatolla varustettuna on saatavilla aina silloin, kun hätä on suurin. Lue seuraavasta kappaleesta, kuinka helposti kilpailutus käy vain muutaman klikkauksen avulla.

Lainojen kilpailutus käy vain muutamalla klikkauksella

Samblan avulla lainojen kilpailutus käy parhaimmillaan muutamalla klikkauksella. Voit kilpailuttaa lainat omasta kotoasi käsin tietokoneella tai puhelimitse ilman jonotusta pankin konttoriin.

Kilpailutusta varten sinun tulee tietää, kuinka paljon lainaa haluaisit ja minkälaisella takaisinmaksuajalla olisit valmis maksamaan sen pois. Sambla etsii näiden tietojen pohjalta sinulle parhaat tarjoukset, joista voit valita sen, joka sopii sinulle muutenkin parhaiten.

Sambla pyytää sinulta perustietoja, kuten tulo- ja henkilötietoja, mutta varsinaisen tarjouksen tekee aina pankki tai rahoituslaitos suoraan. Näin ollen Sambla ei näe lainasopimustasi tai muuta arkaluontoisia tietojasi, eikä raha kulje sen sivuston kautta.

Lainan hakeminen Samblan avulla on helppoa ja turvallista. Kilpailutuksella voit säästää parhaimmillaan satoja euroja, eikä säästäminen ole ikinä ollut näin helppoa.

Kokeile Samblan kilpailutusta seuraavalla kerralla, kun tarvitset lainaa. Saatat yllättyä siitä, kuinka helppoa kilpailutus oikeastaan onkaan!

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa korkokatto?
Vakuudettomien luottojen korkokatto tarkoittaa sitä, että Suomen valtio on rajannut lainojen korot tiettyyn maksimimäärään.
Kannattaako korkokatto ottaa lainalle?
Vakuudettomissa luotoissa korkokatto on valtion määräämä ja näin ollen se koskee kaikkia yksityishenkilöiden vakuudettomia lainoja. Osa luotoista, kuten luottokorttilainat ja vakuudelliset lainat ovat sen ulkopuolella. Korkokatto on hyvä asia ja se kannattaa ottaa huomioon lainaa hakiessa.
Kuinka suuri on korkokatto 2023?
Korkokatto on vuoden 2023 alussa 20%. Toisin sanoen lainan nimelliskorko ei voi ylittää 20%, mutta todellinen vuosikorko voi.
Kuinka pitkään korkokatto on voimassa?
Korkokatto on tällaisenaan voimassa vuoden 2021 syyskuuhun. Sitä on jo kertaalleen jatkettu koronapandemian taloudellisten vaikutuksen keston jatkumisen vuoksi. Mikäli sitä ei enää jatketa, palaa korko pandemiaa edeltävään 20%.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää