Stipendi ulkomailla opiskeluun 2019


Ulkomailla opiskeluun


1000 euroa verottomasti


Hae suoraan lomakkeella

Stipendinsaaja

Maria Zilberman (23, Turun yliopisto)

Stipendinsaaja kevät 2019

"Olen maisterivaiheen opiskelija ja valitsin hakukohteekseni Etelä-Korean, koska olen erittäin kiinnostunut aasialaisesta kulttuurista ja haluan tulevaisuudessa tehdä töitä Suomen ja Etelä-Korean välillä. Uskon, että vaihto-opiskelun aikana pääsen paremmin sisälle korealaisen kulttuurin saloihin ja pystyn myös saamaan kullanarvoisia kontakteja tulevaisuutta varten."

Yleiskatsaus

Sambla Oy jakaa 1000 euron stipendin opiskelijoille, jotka opiskelevat suomalaisessa yliopistossa tai korkeakoulussa ja ovat opiskelleet tai tulevat opiskelemaan ulkomailla. Uskomme, että ulkomailla opiskelu on erittäin tärkeä osa korkeakouluopintoja. Siksi haluamme tällä stipendillä motivoida opiskelijoita hakemaan ulkomaille opiskelemaan.

Me Samblalla olemme erittäin innostuneita mahdollisuudesta tukea sinua taloudellisesti ennen ja jälkeen ulkomailla opiskelun. Riippumatta opintojen suuntautumisesta tai opintopisteiden määrästä, haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden saada stipendi. Opiskelu ulkomailla paikoissa, jossa kulttuuri eroaa vahvasti suomalaisesta kulttuurista on rikastuttava kokemus ja se auttaa ymmärtämään kanssaihmisiä paremmin. Tämän sanottua haluamme pyytää, että valitsette kaupungin/paikan, joka vastaa parhaiten tätä kriteeriä.

Samblan myöntämä stipendi ei ole laina, emmekä velvoita hakijaa esittämään opintosuorituksia.

Kuka voi hakea stipendiä?

Ollakseen soveltuva hakemaan stipendiä, seuraavien ehtojen tulee täyttyä:

Ulkomaan opintojen kesto tulee olla tai on tullut olla vähintään yksi lukukausi

Ulkomailla suoritettujen opintojen tulee olla tai on tullut olla päätoimisia

Hakijan tulee olla päätoimisesti opiskelija

Hakijan kotikunta tulee olla Suomessa


Vähintään yksi lukukausi


Päätoiminen opiskelija


Kotikunta Suomessa

Hakijan tietoja ei tulla käyttämään markkinointitarkoituksessa