Tietoa Samblasta

Sambla

Me olemme Sambla, uuden sukupolven lainanvälittäjä. Vertailemme pankkien lainatarjouksia, jotta sinä saat asiakkaanamme parhaan mahdollisen lainan.

Sambla on perustettu vuonna 2014 Ruotsissa. Toimistoissamme Helsingissä, Tukholmassa, Lundissa ja Oslossa on meitä työntekijöitä jo 140. Me kaikki teemme työtä sen eteen, että lainamarkkinat Pohjoismaissa muuttuvat kuluttajille entistä toimivammiksi ja edullisemmiksi. Tähän mennessä olemme auttaneet yli 280 000 asiakasta saamaan parhaan mahdollisen lainan. Aloitamme nyt toiminnan myös Suomessa ja tarjoamme parempia lainaehtoja myös suomalaisille asiakkaille.

Samblan palvelut ovat erittäin arvostettuja ja luotettuja Pohjoismaissa. Asiakkaiden antaman Trustpilot-luokituksen mukaan asiakkaistamme useampi kuin yhdeksän kymmenestä on Samblan välityksellä yhteistyöpankkien tarjoamiin lainaehtoihin tyytyväinen.

Billån

Turvallisuus

Asiakkaidemme turvallisuus on meille kaikki kaikessa. Palvelumme käyttäjänä voit olla varma, että tietosi ovat meillä aina turvassa. Asiointi kanssamme on luotettavaa ja nopeaa. Yhteistyö Suomen Asiakastiedon kanssa varmistaa, että saamme aina uusinta rekisteritietoa. Henkilöllisyyden varmistamisessa käytämme pankkien sähköistä tunnistautumispalvelua. Asiakkaidemme ja sivustomme välisen tiedonvaihdon suojaamme SSL-sertifioidulla varmenteella.

Pankit

Jokainen pankki ja lainanantaja tarjoaa asiakkailleen erilaisia lainaehtoja. Niiden vertaileminen ja kilpailuttaminen on yksityishenkilölle työläs tehtävä. Sambla etsii ja kilpailuttaa sinulle tarjouksia useilta pankeilta. Lainatarjousten saavuttua henkilökohtainen lainaneuvojamme perehtyy niihin kanssasi. Ainoastaan vaihtoehtoja vertailemalla tiedät, mikä lukuisista tarjouksista on juuri sinulle paras.

Palvelu

Asiakkaanamme Samblan palvelu on sinulle aina henkilökohtaista ja maksutonta. Välittämämme lainat vaihtelevat suuruudeltaan 200 euron ja 60 000 euron välillä. Asiakkaamme ei tarvitse laittaa omaisuuttaan lainan pantiksi, koska kaikki Samblan välittämät lainat ovat vakuudettomia.

Valvonta

Suomessa Sambla toimii Suomen lakien alaisuudessa. Me Samblassa edellytämme omilta lainaneuvojiltamme korkeatasoista ammattitaitoa. Panostamme lainaneuvojiemme koulutukseen, jotta asiakkaanamme saat parasta mahdollista palvelua ja sinulla on kanssamme aina turvallinen olo.

Onko sinulla on kysyttävää tai haluatko apua lainahakemuksesi kanssa? Soita meille numeroon +358(0)942456000. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Toimimme myös useammassa maassa, vuonna 2014 Sambla Ruotsin toiminta alkoi ja vuosi myöhemmin 2015 Sambla Norjan toiminta käynnistyi. Uusimpana maana olemme laajentuneet Suomeen.

Haluatko hakea lainaa jo tänään?

Tee lainahakemus Samblan kautta

 €
 vuotta
100060 000
Arvioitu kuukausierä*:
3 210 €
Uusi lainaYhdistä nykyiset lainat

Phone number
Email adress
*Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.


Usein kysytyt kysymykset


Kuinka paljon voin lainata?


Mitä tarvitaan lainan saamiseksi Samblan kautta?


Mikä korkoprosentti ja kuukausimaksu minulle tulee?


Milloin laina maksetaan tililleni?


Voinko yhdistää vanhat lainat?


Sambla PlusVoinko maksaa lainan pois etuajassa?


Miten lainavertailu voi olla ilmaista Samblan kautta?


Kuinka nopeasti saan tarjoukset pankeista?


Sitoudunko johonkin kun vertailen lainoja Samblan kautta?


Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?Kehen voin ottaa yhteyttä valituksiin liittyen?


Miksi pankkien vertailu kannattaa?

Pankkien ja luotonmyöntäjien tarjoamat lainojen korkoprosentit vaihtelevat. Jotta saat parhaan lainaehdot, sinun kannattaa pyytää tarjousta monesta pankista. Ennen lainahakemuksen tekemistä on mahdotonta tietää, mikä pankki tarjoaa parhaan lainan. Korkoprosentti ja muut lainaehdot määräytyvät aina yksilöllisesti jokaisen hakijan taloudellisen tilanteen sekä pankin haluaman riskiprofiilin mukaan.

Monen pankin vertaileminen yksin on työlästä ja hidasta. Anna meidän Samblassa kilpailuttaa ja vertailla pankkien lainatarjoukset puolestasi. Kun olemme vertailleet lainat, kerromme sinulle, kuinka paljon rahaa säästät kuukausittain, kun valitset parhaan mahdollisen tarjouksen. Hae lainaa netistä helposti, nopeasti ja maksutta.

step 1

Aloita vertailu

Täytä kentät lainahakemuslomakkeessa ja klikkaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen luottotietosi tarkistetaan, jotta voit saada lainaa. Sen jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi usealla pankilla ja lainanantajalla maksutta.

step 2

Pankkien tarjoukset

Pankit ja lainanantajat saavat tietosi, toivotun lainasumman ja laina-ajan. Pankit sen jälkeen antavat parhaat tarjouksensa saadakseen sinut asiakkaakseen. 24 tunnin sisällä saamme tarjoukset heiltä.

step 4

Valitse paras tarjous

Kun kaikki tarjoukset ovat vastaanotettu tarkastelemme niitä yhdessä. Jos sinusta yksi tarjous näyttää paremmalta kuin muut lähetämme sen sinulle sähköpostiisi (tai postilla). Mikäli lainatarjous pankilta ei kuulosta hyvältä, voit aina sanoa ei kiitos lainalle.

step 4

Rahat tilille

Ollessasi tyytyväinen lainatarjoukseen voit vahvistaa/allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta (tai paperilla). Kun pankki tai lainanantaja on saanut  allekirjoitetun lainan, rahat maksetaan muutamassa päivässä tilillesi.