img

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon voin lainata?
Meidän kautta voit lainata rahaa 60 000 euroon asti. Summa minkä pankki tai lainanantaja voi lainata riippuu monesta asiasta. Arvioitaessa suuren rahasumman lainaamista, pankit ja lainanantajat tarkastelevat erityisesti kuinka paljon sinulle jää rahaa elämiseen joka kuukausi kun olet maksanut kiinteät kulusi.
Mikä korkoprosentti ja kuukausimaksu minulle tulee?
Todellinen vuosikorko on 4.9% ja 50% välillä ja se määrittyy asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan. Kaikki pankit ja lainanantajat käyttävät eri arviointeja, joten on viisasta verrata useita lainantarjoajia saadakseen parhaan lainatarjouksen.
Voinko yhdistää vanhat lainat?
Kyllä! Kilpailuttamalla yhdistelylainan Samblalla voit varmistua siitä, että saat yhdistettyä vanhat lainat mahdollisimman alhaisella korolla.
Miten lainavertailu voi olla ilmaista Samblan kautta?
Sambla saa korvauksen pankilta, joka maksaa valitsemasi lainan. Sinulle ei koidu siitä lisäkuluja tai maksuja.
Sitoudunko johonkin kun vertailen lainoja Samblan kautta?
Et sitoudu! Jos päätät olla ottamatta lainaa, voit aina lopettaa lainavertailun kesken. Ainoastaan aivan lopussa allekirjoitat lainasopimuksen, kun olet saanut uuden lainan ehdot.
Mitkä pankit tekevät yhteistyötä Samblan kanssa?
Listaa päivitetään
Mikä on Sambla Plus?
Sambla Plussan tarkoituksena on tarjota jäsenilleen Samblan palveluihin, kuten lainoihin, vakuutuksiin ja muihin yksityishenkilöiden rahoituspalveluihin liittyviä etuja. Jos haluat peruuttaa Sambla Plus tilauksesi, klikkaa alla olevaa linkkiä.
Mitä tarvitaan lainan saamiseksi Samblan kautta?
Jotta voit saada lainan Samblan kautta, sinun tulee olla vähintään 18 vuotta ja kuukausitulosi ovat vähintään 1000€.
Milloin kulutusluotto maksetaan tililleni?
Kun olet saanut lainatarjoukset ja valinnut niistä itsellesi sopivimman, pyritään laina maksamaan sinulle mahdollisimman pian. Yleensä lainanmaksu vie 1-3 päivää allekirjoittamisesta. Joissakin tapauksissa tilisiirto onnistuu jo samana päivänä, eli voit saada Samblan kautta lainaa heti tilille 1000€.
Voinko maksaa lainan pois etuajassa?
Kun otat vakuudetonta lainaa Samblan kautta, on sinulla aina oikeus lyhentää lainaa pois aiottua aiemmin. Voit siis tehdä suunniteltua suurempia lyhennyksiä tai maksaa jopa koko lainan pois, jos oma taloudellinen tilanne tämän vain sallii.
Kuinka nopeasti saan tarjoukset pankeista?
Saat tarjoukset kaikista pankeista 24 tunnin sisällä hakemuksen lähetyksestä.
Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?
Mikäli sinulla on voimassa oleva maksuhäirömerkintä, yhteistyöpankkimme eivät myönnä uutta lainaa. Voit tarkistaa luottotietosi kerran vuodessa maksutta asiakastietorekisteristä.
Keneen voin ottaa yhteyttä, jos haluan tehdä valituksen?
Palautteesi on meille tärkeä, sillä haluamme että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun ja neuvonnan. Mikäli olet tyytymätön palveluumme, ota meihin yhteyttä niin pyrimme löytämään ratkaisun ongelmaasi. Mikäli haluat tehdä valituksen, voit ottaa yhteyttä Samblan vastuuhenkilöön sähköpostitse: valitus@sambla.fi, soittaa numeroon: 0942456000 tai lähettää kirjeen osoitteeseen:
 • Sambla
 • Eteläesplanadi 24
 • 00130 Helsinki
Jotta voimme käsitellä valituksesi, pyydämme sinua täyttämään seuraavat tiedot:
 • Nimi ja yhteystiedot.
 • Käyttämäsi palvelu.
 • Päivämäärä ja kellonaika, jolloin valitukseen liittyvä ongelma ilmeni.
 • Ongelman kuvaus.
 • Lisätiedot ja -todisteet .
Oletko tyytymätön Samblan päätökseen? Mikäli et ole tyytyväinen Sambla vastuuhenkilön tekemään päätökseen, voit kääntyä Kuluttajariitalautakunnan puoleen.
 • Kuluttajariitalautakunta
 • www.kuluttajariita.fi
 • Puhelinnumero: 029 566 5200
 • Hämeentie 3, PL 306, 00351 Helsinki
Voit myös viedä asian yleisen tuomioistuimen käsiteltäväksi Suomessa tai kääntyä eurooppalaisen verkkovälitteisen riidanratkaisufoorumin puoleen: www.ec.europa.eu/consumers/odr/