Vakuudettomat lainat – Huoleton rahoitusvaihtoehto

Kaikki lainat eivät edellytä vakuuksia eikä takaajia. Tyypillinen laina ilman vakuuksia on kulutusluotto. Yhteistä vakuudettomille lainoille on rahansaannin nopeus. Lainanhakijan ei tarvitse asioida pankissa, esittää asunto-osakekirjoja eikä muitakaan omaisuustietojaan. Sinä voit hakea lainaa verkossa ja saat tiedon lainanmyöntämisestä samantien tai muutaman päivän kuluttua.

Vakuudettomien lainojen myöntäjiä on nykyään paljon. Järkevä lainanottaja etsii parasta vaihtoehtoa vertailemalla, mutta pankkien kilpailuttaminen on yksityishenkilölle työlästä, koska joutuisit pyytämään tarjouksia lukuisilta lainanantajilta. Kun annat Samblan hakea ja vertailla pankkien lainatarjouksia puolestasi, säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Billån

Vakuudettomien lainojen käyttö

Vakuudettomia kulutusluottoja voi käyttää monenlaisiin hankintoihin. Tavallisesti niitä käytetään yllättäviin menoihin. Vakuudettomalla kulutusluotolla voi rahoittaa erilaisia ostoksia, kuten matkoja, sisustusta tai elektroniikkatuotteita.

Lainaehdot vaihtelevat pankeittain, joten lainatarjouksia kannattaa pyytää monelta lainanantajalta. Samblan kautta saat aina tarjoukset useilta lainanantajilta, joiden joukosta löydämme sinulle parhaan tarjouksen.

Vakuudettoman lainan hakijan on oltava täysi-ikäinen ja hänen luottotietonsa tulee olla puhtaat. Laina-aika vakuudettomissa lainoissa vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa 18 vuoteen.

Oletko jo kokeillut, minkälaisen lainan löydämme sinulle?

Hae lainaa heti, mutta viisaasti

Vakuudetonta lainaa on helppo hakea. Vaivattomuudessa piilee kuitenkin vaara, jos lainanhakija ei ymmärrä vertailla lainatarjoajia. Ensimmäistä tarjousta ei kannata valita, jos ei tiedä, mitä muualta voisi saada.

Useimmiten hyvä laina tarkoittaa matalaa korkoa ja lainanottajan taloustilanteeseen sopivia kuukausimaksuja. Sambla etsii sinulle parhaan mahdollisen lainan. Palvelumme on sinulle aina maksuton.

Yhdistä vakuudettomat lainat

Onko sinulla pienlainoja, luottokorttivelkaa tai kalliita kulutusluottoja? Nykyiset lainat kannattaa yhdistää, kilpailuttaa ja korvata ne uudella halvemmalla lainalla. Me Samblassa autamme sinua yhdistämään talouttasi rasittavat luotot, jotta pystyt jatkossa hoitamaan taloutesi edullisemmin.

Tee lainahakemus netissä jo tänään. Seuraavan 24 tunnin sisällä saat lainatarjoukset ja pääset vertailemaan niitä lainaneuvojamme kanssa.

 €
 vuotta
100060 000
Arvioitu kuukausierä*:
3 210 €
Uusi lainaYhdistä nykyiset lainat

Phone number
Email adress
*Esimerkki lainakustannuksista: Annuiteettilaina 15 000€, joka on otettu 7 vuodeksi, jonka nimelliskorko on 10%, jolla on avaus- ja kuukausimaksut 0€, joka tekee todellisesta vuosikorosta 10,47%. Lainan kokonaiskustannukset ovat 20 917€ tai 249€/kk jaettuna 84 kuukaudelle. Korko voi vaihdella ja se on aina tapauskohtausta. Todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 50% välillä. Laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä.


Usein kysytyt kysymykset


Kuinka paljon voin lainata?


Mitä tarvitaan lainan saamiseksi Samblan kautta?


Mikä korkoprosentti ja kuukausimaksu minulle tulee?


Milloin laina maksetaan tililleni?


Voinko yhdistää vanhat lainat?


Sambla PlusVoinko maksaa lainan pois etuajassa?


Miten lainavertailu voi olla ilmaista Samblan kautta?


Kuinka nopeasti saan tarjoukset pankeista?


Sitoudunko johonkin kun vertailen lainoja Samblan kautta?


Voinko saada lainaa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?Kehen voin ottaa yhteyttä valituksiin liittyen?


Miksi pankkien vertailu kannattaa?

Pankkien ja luotonmyöntäjien tarjoamat lainojen korkoprosentit vaihtelevat. Jotta saat parhaan lainaehdot, sinun kannattaa pyytää tarjousta monesta pankista. Ennen lainahakemuksen tekemistä on mahdotonta tietää, mikä pankki tarjoaa parhaan lainan. Korkoprosentti ja muut lainaehdot määräytyvät aina yksilöllisesti jokaisen hakijan taloudellisen tilanteen sekä pankin haluaman riskiprofiilin mukaan.

Monen pankin vertaileminen yksin on työlästä ja hidasta. Anna meidän Samblassa kilpailuttaa ja vertailla pankkien lainatarjoukset puolestasi. Kun olemme vertailleet lainat, kerromme sinulle, kuinka paljon rahaa säästät kuukausittain, kun valitset parhaan mahdollisen tarjouksen. Hae lainaa netistä helposti, nopeasti ja maksutta.

step 1

Aloita vertailu

Täytä kentät lainahakemuslomakkeessa ja klikkaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen luottotietosi tarkistetaan, jotta voit saada lainaa. Sen jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi usealla pankilla ja lainanantajalla maksutta.

step 2

Pankkien tarjoukset

Pankit ja lainanantajat saavat tietosi, toivotun lainasumman ja laina-ajan. Pankit sen jälkeen antavat parhaat tarjouksensa saadakseen sinut asiakkaakseen. 24 tunnin sisällä saamme tarjoukset heiltä.

step 4

Valitse paras tarjous

Kun kaikki tarjoukset ovat vastaanotettu tarkastelemme niitä yhdessä. Jos sinusta yksi tarjous näyttää paremmalta kuin muut lähetämme sen sinulle sähköpostiisi (tai postilla). Mikäli lainatarjous pankilta ei kuulosta hyvältä, voit aina sanoa ei kiitos lainalle.

step 4

Rahat tilille

Ollessasi tyytyväinen lainatarjoukseen voit vahvistaa/allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta (tai paperilla). Kun pankki tai lainanantaja on saanut  allekirjoitetun lainan, rahat maksetaan muutamassa päivässä tilillesi.