Vertaile yrityslainoja ja lainaa jopa 250 000€!

Valitse paras tarjous!

Vuodesta 2014 alkaen olemme auttaneet yli 390 000 tyytyväistä asiakasta lainaamaan rahaa alhaisilla koroilla.   tick Säästä rahaa pienemmällä korolla tick Ilmainen lainahakemus tick Täytä hakemus vain 2 minuutissa ja saa tarjous tänään


 €

kk 
500
25000
250000
Arvioitu kuukausierä:
2175 €


trustedTurvallinen

Yrityslainaa ilman vakuuksia

Haluatko saada lisää vauhtia yrityksesi kasvulle heti etkä viikon päästä? Etkö halua käydä pitkää paperisotaa pankkien kanssa ja hankkia lainallesi erillisiä vakuuksia? Silloin vakuudeton yrityslaina voi olla paras ratkaisu sinulle.

Samblan kautta kaikenkokoiset yritykset voivat hakea lainaa jopa 250 000 € edestä ilman vakuuksia. Samblan avulla voit vertailla ja kilpailuttaa usemman eri lainantarjoajien yrityslainat toisiinsa löytääksesi sinulle edullisimman lainan. Hae lainaa yritykselle jo tänään - Samblan kautta!

Laina yritykselle – Näin voit hakea yritysrahoitusta Samblan kautta

Hakiessasi lainaa palvelumme kautta sinun tulee ensiksi täyttää kentät lainahakemuslomakkeessamme ja painaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen tarkistamme luottotietosi ja selvitämme, että voitko saada lainaa, jonka jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi yhteistyökumppaneillamme täysin veloituksetta.

Kun kaikki yhteistyökumppanimme ovat vastanneet, otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköposti välityksellä ja esitämme sinulle eri lainantarjoajien lainatarjoukset. Voit valita sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen ja saada tietoa lainaehdoista. Voit halutessasi myös hylätä kaikki saamasi lainatarjoukset, jos mikään niistä ei miellytä sinua.

Mikä on yritysluotto tai yrittäjälaina?

Monet yritykset ajautuvat usein tilanteeseen, jossa uuden hankkeen toteuttaminen tai liiketoiminnan luonnollisen kasvun myötä tapahtuva laajentuminen vaatii enemmän resursseja kuin yrityksellä on sillä hetkellä käytettävissä. Toisinaan eteen voi myös tulla tilanne, jossa uusien työntekijöiden palkkaaminen yritystoiminnan kasvattamiseksi onnistuu vain ulkopuolisen rahoituksen avulla.

Tällaisissa tapauksissa rahoitusta on pakko hakea erilaisilta lainanmyöntäjiltä. Tämä on luultavasti monelle yrittäjälle tuttu tilanne – erityisesti uutta liiketoimintaa aloittaville, mutta myös jo pidempään toimineille yrityksille.

Yrityslainoja Suomessa tarjoavat perinteiset pankit, isompiin lainoihin erikoistuneet sijoitusyhtiöt ja pienempiin vakuudettomiin lainoihin erikoistuneet rahoitusyhtiöt. Yritykset voivat myös hakea tarvitsemaansa rahoitusta esimerkiksi startup-sijoittajilta, jotka etsivät työkseen mielenkiintoisia uusia projekteja ja yrityksiä sijoituskohteiksi.

Startup-alan tapahtumia ja messuja järjestetään paljon ympäri maailmaa ja tänä päivänä kasvavasti myös Suomessa. Näillä messuilla varsinkin sanavalmiit ja hyvän liikeidean omaavat uudet yrittäjät saavat loistavan mahdollisuuden etsiä ulkopuolista rahoitusta liiketoiminnalleen.

Yrityslaina uudelle yritykselle

Yksi uusien yritysten isoimmista haasteista on riittävän rahoituksen saaminen yrityksen alkumetreillä. Mistä uusi yritys voi sitten saada rahoitusapua, kun liiketoiminta on vasta aloitettu?

Yritys tarvitsee alkutaipaleellaan tukea ja luotettavia rahoituskumppaneita, jotta se voi aloittaa liiketoimintansa. Uusi yritys ei voi saada edullista ja riittävää taloudellista tukea yhtä helposti kuin jo vakiintuneet yritykset.

Onneksi on olemassa Sambla, jonka kautta uudetkin yritykset voivat hakea edullista yrityslainaa liiketoimintansa tueksi. Yrityksen perustamiseen ja kannattavan liiketoiminnan aloittamiseen tarvitaan realistinen ja riittävän suuri budjetti. Hae siis yritysrahoitus ilman vakuuksia vaivattomasti ja luotettavasti Sambla.fi laina vertailusivustolta ja ala kasvattamaan liiketoimintaasi.

Toimi näin ennen yrityslainan hakemista

Ennen kuin lähdet hakemaan yrityslainaa miltään lainantarjoajalta, kannattaa sinun tehdä perusteellinen yrityslaina vertailu. Lainamarkkinoilla on tarjolla kymmeniä erilaisia yrityslaina vaihtoehtoja ja niiden korot sekä lainaehdot vaihtelevat paljon niin kuin muissakin lainoissa. Tähän prosessiin on siis syytä varata riittävästi aikaa, koska voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa valitsemalla markkinoiden edullisimman yrityslainan itsellesi.

Yrityslainan hinnan ei kuitenkaan tarvitse olla ainoa kriteeri, jonka perusteella haet lainaa yrityksellesi. Nopeasti kasvavat yritykset tarvitsevat usein yrityslainaa nopeasti, jolloin luottoa ei välttämättä kannata hakea perinteiseltä pankilta, vaikka pankki tarjoaisikin edullisemman lainan. Perinteisten pankkien lainojen käsittelyajat voivat nimittäin helposti venyä pitkiksi, jolloin yrityksen toiminta saattaa pahimmillaan keskeytyä täysin.

Ketkä voivat hakea lainaa yritykselle?

Pienimmänkään lainan saaminen ei ole itsestäänselvyys, vaan jokainen lainantarjoaja arvioi hakemuksen tekijän omien kriteerien mukaisesti. Pienempiä lainoja kuten pikavippejä netissä myöntävät toimijat eivät ole kuitenkaan yhtä tiukkoja lainaehtojen suhteen kuin vaikkapa suuret pankit.

Lainanhakijalla täytyy kuitenkin olla tietyt asiat kunnossa mitä tahansa lainaa hakiessaan. Muutamia yleisimpiä arviointiperusteita ovat muun muassa seuraavat:

Yrityksen omistajat sekä taustalla toimivat henkilöt

Vaikka yrityslainaa haetaankin yrityksen toimintaa varten, lainanmyöntäjät pitävät yrityksen takana olevaa henkilö yhtenä riskimittarina lainaa tarjotessaan. Myönteiseen lainapäätökseen vaikuttavat muun muassa se, että yrittäjällä on vakaa toimeentulo, kokemusta toimialastaan ja, että hänellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Kielteisiä tekijöitä puolestaan ovat erilaiset velat, maksuhäiriömerkinnät, maksamattomat pikavipit, pikalainat, kulutusluotot sekä velat muihin pankkeihin tai rahoitusyhtiöihin (myös valuuttakauppa). Koska luotonmyöntäjät ovat kiinnostuneita yrittäjän taloudellisesta tilanteesta, kannattaa uuden yrittäjän varautua toimittamaan erilaisia henkilökohtaisia dokumentteja hakiessaan lainaa.

Kassavirran vaihtuvuus

Lainantarjoajat pitävät tärkeänä myös sitä, että yrityksellä on säännöllinen kassavirta. Tämä johtuu siitä, että säännöllinen kassavirta takaa lainantarjoajat siitä, että yritys pystyy maksamaan lyhennyksensä ja muut lainakulut ajallaan. Jotkut yritykset saattavat tehdä voittoa esimerkiksi koko tilikauden aikana, mutta yritykset eivät välttämättä kuitenkaan synnytä riittävän tiheää kassavirtaa luotonmyöntäjän näkökulmasta.

Tämän kaltaisia yrityksiä ovat esimerkiksi selkeästi sesonkiluontoisesti toimivat yritykset, jotka saattavat kuitenkin tarvita lainaa sesonkien ulkopuolella esimerkiksi varastojen täydentämiseen. Yrityksen kassavirta on yksi tärkeimpiä seikkoja. Joissain tapauksissa säännöllinen kassavirta voi olla jopa itse tilikauden voittoa tärkeämpi kriteeri silloin, kun lainantarjoajat arvioivat yrityksen takaisinmaksukykyä.