img

Yrityslaina

Syötä lainasumma.
Arvioitu kuukausierä  12 vuodessa
0 €/ kk*
Yhteistyökumppanimme voivat tarjota sinulle edullisemman koron, jos päätät yhdistää lainasi. Näin he voivat "ostaa pois" osia tai lainojesi kokonaissumman, ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi.
Pyydämme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä ja lähettää sinulle hakemukseesi liittyviä tietoja. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 09 42 45 6000
Tarvitsemme puhelinnumerosi, jotta voimme antaa sinulle tietoja hakemuksestasi. Mikäli tarjous hyväksytään, pankit käyttävät tätä numeroa yhteydenpitoon.
Haettu lainasumma

35000

           
Laina-aika

12 vuotta

Turvallinen
Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Esimerkkilaskelma: kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr}% laskettuna tyypilliselle lainasummalle {totalAmount}€, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee}€, avausmaksu {arrangementFee}€ ja nimelliskorko {interestRate}%. Takaisin maksettava summa on tällöin {totalCost}€, eli {monthlyCost}€/kk. Lopullinen todellinen vuosikorko, laina-aika ja kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500€ - 60000€. Asiakasarviot perustuvat palvelua käyttäneiltä asiakkailta sähköpostitse pyydettyihin arvioihin.

Lainaa rahaa investoimiseen tai kassavajeen paikkaamiseen
Lainaa rahaa investoimiseen tai kassavajeen paikkaamiseen

Yrityslaina on nopea ja helppo ratkaisu kun yrityksesi tarvitsee lisärahoitusta. Sambla ei tällä hetkellä tarjoa yrityslainoja. Voit kuitenkin hakea yksityislainaa, jota voit käyttää myös yrityksesi toimintaan.

Yrityslainaa ilman vakuuksia

Haluatko saada lisää vauhtia yrityksesi kasvulle heti etkä viikon päästä? Etkö halua käydä pitkää paperisotaa pankkien kanssa ja hankkia lainallesi erillisiä vakuuksia? Silloin vakuudeton yrityslaina voi olla paras ratkaisu sinulle.

Laina yritykselle – Näin voit hakea yritysrahoitusta Samblan kautta

Hakiessasi lainaa palvelumme kautta sinun tulee ensiksi täyttää kentät lainahakemuslomakkeessamme ja painaa “Tee hakemus”. Tämän jälkeen tarkistamme luottotietosi ja selvitämme voitko saada lainaa, jonka jälkeen kilpailutamme lainahakemuksesi yhteistyökumppaneillamme täysin veloituksetta.

Kun kaikki yhteistyökumppanimme ovat vastanneet, otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja esitämme sinulle eri lainanantajien lainatarjoukset. Voit valita sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen ja saada tietoa lainaehdoista. Voit halutessasi myös hylätä kaikki saamasi lainatarjoukset, jos mikään niistä ei miellytä sinua.

Mikä on yritysluotto tai yrittäjälaina?

Monet yritykset ajautuvat usein tilanteeseen, jossa uuden hankkeen toteuttaminen tai liiketoiminnan luonnollisen kasvun myötä tapahtuva laajentuminen vaatii enemmän resursseja kuin yrityksellä on sillä hetkellä käytettävissä. Toisinaan eteen voi myös tulla tilanne, jossa uusien työntekijöiden palkkaaminen yritystoiminnan kasvattamiseksi onnistuu vain ulkopuolisen rahoituksen avulla.

Tällaisissa tapauksissa rahoitusta on pakko hakea erilaisilta lainanmyöntäjiltä. Tämä on luultavasti monelle yrittäjälle tuttu tilanne – erityisesti uutta liiketoimintaa aloittaville, mutta myös jo pidempään toimineille yrityksille.

Yrityslainoja Suomessa tarjoavat perinteiset pankit, isompiin lainoihin erikoistuneet sijoitusyhtiöt ja pienempiin vakuudettomiin lainoihin erikoistuneet rahoitusyhtiöt. Yritykset voivat myös hakea tarvitsemaansa rahoitusta esimerkiksi startup-sijoittajilta, jotka etsivät työkseen mielenkiintoisia uusia projekteja ja yrityksiä sijoituskohteiksi.

Startup-alan tapahtumia ja messuja järjestetään paljon ympäri maailmaa ja tänä päivänä kasvavasti myös Suomessa. Näillä messuilla varsinkin sanavalmiit ja hyvän liikeidean omaavat uudet yrittäjät saavat loistavan mahdollisuuden etsiä ulkopuolista rahoitusta liiketoiminnalleen.

Yrityslaina uudelle yritykselle

Yksi uusien yritysten isoimmista haasteista on riittävän rahoituksen saaminen yrityksen alkumetreillä. Mistä uusi yritys voi sitten saada rahoitusapua, kun liiketoiminta on vasta aloitettu?

Yritys tarvitsee alkutaipaleellaan tukea ja luotettavia rahoituskumppaneita, jotta se voi aloittaa liiketoimintansa. Uuden yrityksen voi olla vaikeampaa saada edullista ja riittävää taloudellista tukea yhtä helposti kuin jo vakiintuneiden yritysten.

Onneksi on olemassa Sambla, jonka kautta uudetkin yritykset voivat hakea edullista yrityslainaa liiketoimintansa tueksi. Yrityksen perustamiseen ja kannattavan liiketoiminnan aloittamiseen tarvitaan realistinen ja riittävän suuri budjetti. Hae siis yritysrahoitusta ilman vakuuksia vaivattomasti ja luotettavasti Sambla.fi laina vertailusivustolta ja ala kasvattamaan liiketoimintaasi.

Toimi näin ennen yrityslainan hakemista

Ennen kuin lähdet hakemaan yrityslainaa miltään lainantarjoajalta, kannattaa sinun tehdä perusteellinen yrityslainavertailu. Lainamarkkinoilla on tarjolla kymmeniä erilaisia yrityslainavaihtoehtoja ja niiden korot sekä lainaehdot vaihtelevat paljon niin kuin muissakin lainoissa. Tähän prosessiin on siis syytä varata riittävästi aikaa, koska voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa valitsemalla markkinoiden edullisimman yrityslainan itsellesi.

Yrityslainan hinnan ei kuitenkaan tarvitse olla ainoa kriteeri, jonka perusteella haet lainaa yrityksellesi. Nopeasti kasvavat yritykset tarvitsevat usein yrityslainaa nopeasti, jolloin luottoa ei välttämättä kannata hakea perinteiseltä pankilta, vaikka pankki tarjoaisikin edullisemman lainan. Perinteisten pankkien lainojen käsittelyajat voivat nimittäin helposti venyä pitkiksi, jolloin yrityksen toiminta saattaa pahimmillaan keskeytyä täysin.

Ketkä voivat hakea lainaa yritykselle?

Pienimmänkään lainan saaminen ei ole itsestäänselvyys, vaan jokainen lainantarjoaja arvioi hakemuksen tekijän omien kriteeriensä mukaisesti. Pienempiä lainoja kuten pikavippejä netissä myöntävät toimijat eivät ole kuitenkaan yhtä tiukkoja lainaehtojen suhteen kuin vaikkapa suuret pankit.

Lainanhakijalla täytyy kuitenkin olla tietyt asiat kunnossa mitä tahansa lainaa hakiessaan. Muutamia yleisimpiä arviointiperusteita ovat muun muassa seuraavat lainanmyöntökriteerit:

Yrityksen omistajat sekä taustalla toimivat henkilöt

Vaikka yrityslainaa haetaankin yrityksen toimintaa varten, lainanmyöntäjät pitävät yrityksen vastuuhenkilön luotettavuutta ja maksukykyä yhtenä lainanmyöntökriteerinään. Myönteiseen lainapäätökseen vaikuttavat muun muassa se, että yrittäjällä on vakaa toimeentulo, kokemusta toimialastaan ja, että hänellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Kielteisiä tekijöitä puolestaan ovat erilaiset velat, maksuhäiriömerkinnät, maksamattomat pikavipit, pikalainat, kulutusluotot sekä velat muihin pankkeihin tai rahoitusyhtiöihin (myös valuuttakauppa). Koska luotonmyöntäjät ovat kiinnostuneita yrittäjän taloudellisesta tilanteesta, kannattaa uuden yrittäjän varautua toimittamaan erilaisia henkilökohtaisia dokumentteja hakiessaan lainaa.

Kassavirran vaihtuvuus

Lainantarjoajat pitävät tärkeänä myös sitä, että yrityksellä on säännöllinen kassavirta. Tämä johtuu siitä, että säännöllinen kassavirta osoittaa lainantarjoajille, että yritys pystyy maksamaan lyhennyksensä ja muut lainakulut ajallaan. Jotkut yritykset saattavat tehdä voittoa, mutta yrityksen kassavirta ei ole riittävä luotonmyöntäjän näkökulmasta.

Tämän kaltaisia yrityksiä ovat esimerkiksi selkeästi sesonkiluontoisesti toimivat yritykset, jotka saattavat tarvita lainaa sesonkien ulkopuolella esimerkiksi varastojen täydentämiseen. Yrityksen kassavirta on yksi tärkeimpiä seikkoja lainantakaisinmaksukykyä arvioidessa. Joissain tapauksissa säännöllinen kassavirta voi olla jopa itse tilikauden voittoa tärkeämpi yrityslainanmyöntökriteeri silloin, kun lainantarjoajat arvioivat yrityksen takaisinmaksukykyä.

Tässä valikoima 23 yhteistyöpankeista

Näytä lisää

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon yrityslainaa voi saada?
Voit hakea Samblan kautta henkilökohtaista lainaa yrityksesi käyttöön jopa 60 000 euron edestä.
Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?
Saat lainapäätöksen lainahakemuksellesi usein jo samana päivänä, kun haet lainaa. Saamme yhteistyökumppaniemme lainatarjoukset aina korkeintaan 24 tunnin sisällä.
Voiko luottotiedoton lainanhakija hakea lainaa yrityksille?
Valitettavasti yrityslaina ilman luottotietoja on vaihtoehto, jota yhteistyökumppanimme eivät tarjoa.
Voiko ulkomaalaiset yritykset hakea yrityslainaa Suomesta?
Valitettavasti Samblan välittämät lainat on tarkoitettu vain suomalaisille yksityishenkilöille.
Millaisiin rahoitustarpeisiin yrityslaina sopii?
Yritysrahoituksella yritykset voivat rahoittaa niin yrityksiensä investoinnit, työvälinehankinnat kuin myös liiketoimintansa laajentamisen. Samblan välittämät yrityslainat sopivat erityisesti uusille yrityksille ja niille yrityksille, jotka tarvitsevat lainaa yrityksen perustamista varten. Emme kuitenkaan ikinä kysy palvelumme käyttäjiltä mitä tarpeita varten he hakevat lainaa kauttamme. Välittämme heille vain verkon parhaimmat ja edullisimmat lainatarjoukset.
Miten Samblan yrityslainojen lainaehdot määräytyvät?
Yhteistyökumppanimme sovittavat lainasi takaisinmaksuajan ja lainaeräsi yrityksesi maksukyvyn mukaan sopiviksi. Näin ulkopuolista rahoitusta vaativa hankkeesi ei rasita yritystoimintaasi liikaa ja voit jakaa sen aiheuttamat menot tarvittaessa usealle vuodelle.
Miksi Samblasta kannattaa hakea yritysrahoitusta?
Yrittäjän kannattaa hakea lainaa Samblalta, koska kilpailutamme ja vertailemme lainahakemuksesi useamman eri luotonmyöntäjien kanssa. Tämä takaa sen, että tulet saamaan edullisimman vakuudettoman yrityslainan itsellesi. Lisäksi lainan hakeminen Samblan kautta on todella nopeaa ja vaivatonta ja saat lainatarjoukset itsellesi usein jo lainanhakupäivänä.
Voinko maksaa yrityslainan pois etuajassa?
Kyllä! Kun haet lainaa yritykselle Samblan kautta, voit aina maksaa lainasi pois aiemmin tai lyhentää lainaasi nopeammin. Näin voit säästää lainakuluissasi paljon rahaa.
Mikä on start-up laina?
Start-up laina on yrityslaina, joka on tarkoitettu vasta aloittaneille yrityksille. Uudella yrityksellä ei ole vielä olemassa tilinpäätöstä, josta yrityksen avainluvut olisivat nähtävissä. Tällöin lainanantaja tekee luottopäätöksen liiketoimintasuunnitelman, budjetin ja strategioiden perusteella.
Millaiset yritykset voivat hakea yrityslainaa?
Emme välitä lainoja suoraan yrityksille, mutta myönnämme henkilökohtaisia lainoja kaikkiin tarkoituksiin niille henkilöille, joiden takaisinmaksukyvyn yhteistyökumppanimme arvioivat hyviksi.